Wonen

Bij de ontwikkeling van onze nieuwbouwprojecten zetten wij ons steeds in de schoenen van de eindgebruiker. Door de markt nauwgelet te volgen, ontwerpen we appartementen die voldoen aan ieders verwachtingen.

Of het nu mooie terrassen, open leefruimtes, voldoende privacy of veel lichtinval zijn, we hebben ongetwijfeld een appartement dat perfect in uw plaatje past.

U wilt via ons een woning aankopen? Zo doet u dat.

01
02
03
04
05

U koopt geen paar schoenen

De aankoop van een woning is een grote beslissing. We nemen dan ook graag alle tijd om samen met u de verschillende fases van het proces te doorlopen rekening houdende met uw verwachtingen. Enkel op die manier ontstaan langdurige relaties.

Waarom zou u van ons een woning aankopen?

Locatie

Alles begint bij de juiste locatie. Of dat nu een bewezen locatie is of een locatie met het juiste toekomstpotentieel, bij DPO doen we uitzonderlijk diepgaand onderzoek naar de situatie van vandaag & morgen. Hierbij wordt onderzocht wat de vraag en het aanbod is, samen met de leeftijd, gezinssamenstelling en verwachtingen van de toekomstige bewoners. Op die manier ontwikkelen we duurzaam vastgoed dat perfect aansluit op de noden in de buurt.

Nieuwste standaarden

Het milieu staat bij ons hoog op de agenda. Daarom dat ook wij ons steentje bijdragen door enerzijds steeds te ontwikkelen op reeds bebouwde percelen waardoor we geen nieuwe grond moeten aansnijden. Anderzijds doen we dit door rekening te houden met de nieuwste technieken die toch alle comfort aan onze klanten kunnen geven.

Begeleiding van A tot Z

Een woning op plan kopen doe je niet iedere dag. Daarom dat wij steeds de nodige tijd nemen om onze koper door elke fase van de aankoop te begeleiden. Of het nu gaat over het krijgen van de juiste lening, de aankoop op een fiscaalvriendelijke manier structureren of het uitkiezen van de mooiste tegel in de badkamer, steeds staan wij klaar om samen met u de juiste beslissing te nemen.

Oprecht advies

Bij DPO bekijken we alles op de lange termijn. Op die manier kunnen we een mooi wederkerend klantenbestand ontwikkelen waar beide partijden gelukkig van worden. Dat gaat enkel door oprecht advies te verlenen en eerlijk te zeggen wanneer we iets of niets voor elkaar kunnen betekenen.

Klaar voor meer informatie? Bekijk gerust onze huidige projecten.