Build to Suit

Build to suit is onze one-stop-shop oplossing voor de realisatie van al uw bouwplannen. Wilt u uw braakliggende projectgrond of oud bedrijfsterrein nieuw leven inblazen, bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijf of wilt u de realisatie van uw bouwproject uit handen geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U wilt investeren in vastgoed?
Zo doet u dat.

01
02
03
04
05

Welkom bij uw one-stop shop

Wij nemen alle aspecten van uw bouwproject op ons. Of het nu gaat over de commercialisering of het structureren van de meest geschikte fiscale of juridische constructies, met de nodige professionaliteit en transparantie ontzorgen we u in elke fase van het proces. Zo kan u op uw beide oren slapen.

Waarom zou u in onze vastgoedprojecten investeren?

Locatie

Alles begint bij de juiste locatie. Of dat nu een bewezen locatie is of een locatie met het juiste toekomstpotentieel, wij doen diepgaand onderzoek naar de situatie van vandaag & morgen. Hierbij wordt onderzocht wat de vraag en het aanbod is, samen met de leeftijd, gezinssamenstelling en verwachtingen van de toekomstige bewoners. Op die manier ontwikkelen we duurzaam vastgoed dat perfect aansluit op de noden in de buurt en waar u naast huurinkomsten ook nog een mooie meerwaarde kan realiseren.

Flexibiliteit

Graag leren we elkaar beter kennen om daarna te zien op welke manier we kunnen samenwerken. Die kan variëren tot de verkoop van een appartement of een volledig gebouw, maar ook andere samenwerkingen zijn mogelijk.

Oprecht advies

We bekijken graag alles op de lange termijn. Op die manier kunnen we een mooi wederkerend klantenbestand ontwikkelen waar beide partijen gelukkig van worden. Dat gaat enkel door oprecht advies te verlenen en eerlijk te zeggen wanneer we iets of niets voor elkaar kunnen betekenen.

Klaar voor meer informatie? Bekijk gerust onze huidige projecten.